Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

Stressbollen Martina!

Publicerat klockan 18:16, den 31 augusti 2011

Okej, så igår ringde dom mig efter att jag legat under täcket hela dagen och bara gråtit ihjäl mig ( ja, det hände på riktigt) och sa att dom tar in mig på skolan i alla fall. Det känns underbart skönt, och smatidigt var det ganska jobbigt plötsligt?! Vet ej vad dom känslorna kom ifrån, känner mig alltid som ett failure i sådant här. Så typiskt det hände mig. Men jag kom in ( på första försöket faktiskt så borde verkligen få gå) vilket jag nu får.

Idag fick vi första uppgiften som jag suttit och svurit som in i helvete över ( jag hatar uppgifter på kort varsel och utan böcker till hands) men nu är det som det är så jag gjort det lilla jag kan om i PS och ska skriva reflektioner om det nu, sedan skicka till mamma so skriver ut det och jag tar med det till fredag. Wellwell..

Jag har även börjar sätta igång med mailandet om mina mangakurser tillsammans med min kompis Sofi. Vi ska ha på Statsbiblioteket i höst och på Frölunda Kulturhus som vanligt. Men nu har även Kungsbacka hört av sig, jag vill verkligen, men då kommer jag ha 3 olika manga kurser och mitt jobb på Triumfglass och skolan, frågan är hur jag kommer deal:a med allt det? Jag som är en äkta stressboll och som lätt bryter ner mig själv och blir panikslagen. Jag tänker pröva det, och om det absolut inte går får jag prioritera bort jobben, och koncentrera mig på enbart skolan, that's life liksom.

EFTER allt detta tjatet idag ska jag måla mitt vitrinskåp vitt halva natten. Imorgon går jag upp klockan 5 igen för lektioner, jag kommer dö. Haha, längtar tills jag vänjer mig och gör det på rutin och orkar allting, kommer vara ballt. Åh andra sidan.. har jag haft nada problem gått upp 5 de här andra dagarna jag började på skolan, faktiskt... ett tecknen detta är min grej??!

TILL LÄXORNA.

Postat i kategorin Okategoriserat
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns 2 kommentarer

#1 postat av Sarah (Blogg)
klockan 20:09, den 31 augusti 2011
Vad skönt att du kom in. <3 Det verkar kännas jätte hemskt att få höra att man inte får komma in på den utbildningen som man ville gå i. ): men nu har det ändå löst sig! Hoppas att det går bra med uppgiften!
#2 postat av Eluminel (eluminel)
klockan 20:57, den 31 augusti 2011
Sv: Ja, jag blev helt förstörd. Tror aldrig jag blivit så ledsen, inte ens när jag blev dumpad, hoho!

Skriv en egen kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir fyra plus åtta? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.