Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

Jävla miserabla skitvärld - nu ska du dö.

Publicerat klockan 23:02, den 5 september 2011

Jag ska vara helt ärlig. Förstår faktiskt ingenting just nu. Verkligen ingenting. Det är så sjukt mycket som händer runt omkring mig, men värst av allt är att jag tror jag förlorat vänner. Så tänker säkert "bläh klagotjejen" WELL. Jag är glad jag har Wictoria nu, för även om det skulle bråkas någon gång i livet, så skulle vi kunna lösa det direkt, det bara känns så, och hon är en av de få som klarar av när jag "gnäller". Eller jag gnäller, men Wic hon bara skrattar och klappar mig på axeln och säger " det löser sig, dramaqueen" typ. Fan, det jag behöver. Det funkar så jävla bra.

Däremot så känner jag en viss tomhet, och det är asjobbigt. Vissa val har jag gjort själv, men annat strök med och jag förstår inte varför. Nu är jag rädd att "face the truth" - och jag tänker vara det. Har börjat ny skola en ny klass, massa nya glada ansikten. Jag har funnit vänner ifrån gamla klassen i gymnasiet jag egentligen inte trodde jag skulle kalla mina bästa kompisar, men Frida och Wickson (Wic) ni är absolut 2 av mina bästa tjejkompisar, bäst vi gick i samma klass men typ...aldrig funkade? Gillar sånt. Efter gymnasiet folks, det är eran tid. Inte på gymnasiet, det suger hästkuk.

Men jag känner mig ensam, trots allt detta. Trots mina fina vänner och ja, alltså, varför DÅ? Jag orkar inte. Men när andra försvinner kommer alltid nya, så är det väll. Hatar bara att "ta tag i det" och glömma skiten. Att glömma all skit, fan, jag har inte "glömt" allting jag gått igenom åren innan liksom, hur fan ska detta gå till?!. Skriva ner punkter på vad jag "borde lägga bort i en låda i hjärnkontoret" och bränna lappjäveln?

Är så jävla less.

Imorgon ( som alla andra dagar) ska jag ta tag i mitt liv, MEN, jag tänker göra det. Imorgon kollar Wic och jag gym och eventuella gymkort, jag ska bli fit igen, jag ska äta bra, jag ska må bra, ska skaffa fler vänner i klassen, gå utbildningen klart, göra läxorna, jag ska BLI någonting för ONCE som jag vill, är trött på mitt "half sad life" -  det ska fan inte vara det längre, och jag ska bli bättre än någonsin på allting.

Jag ska hitta världens bästa kille också,självklart inte leta som en idiot, men ni vet, ta för mig lite och liksom "försöka ta " det jag vill ha... måste sluta fjanta mig. Så det så, jag behöver...känna ordentligt att jag är älskad av det motsatta könet, jag har typ inte, känt det? Eller jag vet inte. Jag är nog bitter för stunden. Men jag är så jävla trasig.

Känner mig så ofantligt lurad av vissa människor just nu, om det är mig det beror på, tror jag inte. Är ingen korkad brud. Men jag slutat ta plats, nu ska jag ta plats igen, jag lovar. För helvete. HATAR ATT BLI TAGEN FÖR GIVET.

Så många som tror att alla mina inlägg är jävla skitsnack, men ärligt talat så har jag varit med om så mycket mer än vad folk ens kan räkna med, det är typ ingen som tror mig, det är nog värst. Så jävla lurad jämt. Känns inte som folk tar mig på allvar, inte ens om jag sitter i ett rum med 5 andra som ska prata om sina problem med en psykolog, känner mig så.. störd? 

Har inte haft det lätt alls, från början. Men jag brukar inte riktigt skylta med sånt, förutom i inlägg som detta då jag är så förbannat less på allting. 

Jag är så ledsen och sårad av så otroligt mycket. Men nu andas jag, och släpper allt. Fuck that. Ni som sårat mig i mitt liv och vet om det, fuck you. Ni som sårar mig NU och vet om det, fuck YOU TWICE och ni som "tänker" göra det eller bara allmänt beter er dumt, FUCK FUCKING YOU. Jag är så mycket bättre, fan jag gillar ordet fuck you. Klingar bra....

Hejdå skitvärld, hej drömvärld -  nu lever jag, och imorgon är det inga fler sådana här inlägg förutom då det verkligen behövs. SOV GOTT<3

P.S. Självklart så älskar jag mina vänner som jag har även om jag inte nämnt alla nu. Och jag älskar alla nyfunna vänner med, men jag vill behålla så många utav er som jag kan, gillar ju er. Allihop. Får mig att må så mycket bättre, och känns som jag börjat "välja" mina vänner mer noggrant. Tycker om er hela högen av töntar<3

Postat i kategorin Okategoriserat
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns inga kommentarer

Skriv en egen kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir fem plus ett? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.