Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

Det där med att vara "bra på saker...

Publicerat klockan 20:05, den 2 september 2011

Vet inte vad det är med mig idag men jag sitter och önskar jag var sådär... "som alla andra". Ingen är det, men menar mer att jag önskade jag inte satt instängd och ritade jämt, att jag spelade datorspel och älskade de andra världarna, att jag slutade rollspela, slutade skriva och slutade att fucking drömma mig bort jämt.

Jag har egentligen inget problem med att ta mig tillbaka till en verklighet och ta den på allvar, absolut inte. Men jag känner bara idag att jag orkar inte vara jag och mina intressen. Känns inte värt. De andra går ut eller umgås, men jag vill sitta instängd och rita alver...?

Har nog inte en enda tjejkompis i alla fall som håller på med samma sak som jag gör. I alla fall ingen jag träffat IRL. Har mina "kompisar" i WoW och jag har ju rollspelsvännerna..men detär ju inga fysiska vänner som jag kan träffa på café och mysa med och skapa nya saker på riktigt. Datorn är så tråkig ibland...

Varför håller jag ens på med detta? Varför älskar jag fantasy och ingenting som är verkligt, varför vill jag skriva fantasyböcker, varför vill jag rita illustrationer till mina historier som ingen kommer att få se, varför gör jag det? Det är så konstigt, folk säger  " ta vara på din talang, var glad" - grejen är att... jag hatar den just nu. Den förstör mig och jag har så mycket i mitt huvud som jag vill göra men inte får ut på varken papper eller i ord. Jag gör aldrig klart en bild ordentligt, jag gör allting halvdant innan jag skiter i det. 

Och jag vet att jag får det låta nedlåtande till alla andra som gör samma sak som jag gör eller som gillar samma saker som jag gör, men det är för jag inte har någon i min omgivning som gör samma saker. Och har jag det så är det mina killkompisar, men ärligt, jag behöver en tjej med. Blir för mycket snoppar överallt liksom och snoppar beter sig inte som vaginor. Varför skrev jag det så? Det lät fruktansvärt fel och roligt. Funderar låta det stå kvar, ja det får stå kvar. Mer vaginor till mig tack?!!~  (Euuuuuuuwwww......)

Vet ni om att en "talang" kan vara som en förbannelse, kort sagt. Nog för det är sjukt najs jag har intresset till att eckna och att jag är helt okej på det osv, men alltså. Man existerar i en annan värld, JÄMT. Tror det är samma för författare och musiker. Det är faktiskt dom som kan förstå vad jag menar när jag skriver detta. Det är en talang, men en förbannelse. Det är en makt och samtidigt någonting du inte kommer ur. Vi lever i en annan värld, och ofta så är vi med "er" men vi befinner oss "där". Det går inte att beskriva...låter som vi är höga på gräs typ...fast....typ?!


Postat i kategorin Okategoriserat
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns inga kommentarer

Skriv en egen kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir åtta plus åtta? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.