Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

Första "riktiga" skoldagen.

Publicerat klockan 16:51, den 1 september 2011

Så jag känner redan en slags press på mig att jag ska KUNNA en massa saker och nu ska vi vara ärliga här, jag KAN inte Photoshop eller liknande, alls. Bara tror jag gör det, ungefär. I alla fall så jag kan måla, that's it liksom. Och idag hade vi intressant föreläsning, men gud jag känner mig som ett jävlans UFO verkligen. Jag antecknade allting och visst kanske kommer till mig snart vad det verkligenbetyder, men det känns så...högt tempo direkt? 

Skulle vara mer mysigt och lättare om vi inte totalt slängdes in i världen av siffror och värden direkt? Jag menar, jag är först och främst skitdålig på matematik, att 3D skulle vara matematiskt det visste jag ju, men dom verkar inte gå ifrån grunden så som det stått?. Nu har det visserligen gått en dag med riktiga lektioner, så jag ska ju inte börja tjata, men känns verkligen...som detta kommer bli min största utmaning hitills i mitt liv. Ska bli värt att se hur det går för mig och vad det blir av mig. Jag har i alla fall bestämt mig för att HUR jobbigt det en kommer att bli, jag SKA inte hoppa av eller liknande, jag ska göra detta. Jag VILL lära mig detta, trots att jag är aningen lat i skolan, men nu är det tempotempo och jag ska försöka göra mitt allt för att få det funka för mig, och hoppas på jag gör bra ifrån mig. Åh, lite orolig inför imorgons uppvisning utav uppgiften vi fick, jag gillar inte min alls, men det är bara en test för att se på hur vi ska arbeta i framtiden.

Vi ska samlas i alla fall se varandras bilder och idéer och typ ge varandra kritik och lära oss att se andras bilder och tala om för dom i ord vad vi tycker mer än att bara säga " Ah, men bilden är fin"  "Idéerna verkar bra..." vi ska lära oss att ge kritik på allvar och inte elaka mot varandra utan konstruktiv kritik helt enkelt, kommer bli så svårt..men imorgon är i alla fall enbart en test, så jag ska inte oroa mig för mycket. Jag hörde flera idag som muttrade om att dom slängde ihop ngt på 5 minuter. Så jag kan nog inte känna att min kommer vara allt för kass...eller?!!!

En annan sak vi ska göra varje vecka med uppgifterna ( vi får en varje måndag till fredag, TEMPO!!) att vi ska skriva 500-800 ord om hur vi tänkte kring idéen och uppgiften. DET blir min största utmaning utav alla tror jag, att skriva samtidigt. Jag är ingen skrivare ( vafan bloggar du för idiotkvinna?! well- INGA KRAV MIFFON!) och jag har inte direkt språket eller grammatiken för att framföra någonting snyggt. Men det sa lärarna att det kommer vi till slut lära oss också, jag hoppas hoppas verkligen att det löser sig för mig med all oro om skolan, jag är så rädd för saker. Avskyr visa upp alster etc, nu får jag ta det till en seriös nivå liksom, kan ju inte vara allt annat än bra ellerhur?!

Måste lära mig, och jag ska försöka skaffa mig lite mer skinn på näsan också, inte bryta ihop så lätt för jag inte förstår någonting direkt. Beställt hem min ena bok, ska bläddra som sjutton, och jag ska sitta och göra uppgifterna om och om igen, tills jag kan vartenda kortkommando. Så det så. 

POWAH!

Postat i kategorin Okategoriserat
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns inga kommentarer

Skriv en egen kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir åtta plus två? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.