Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

Maskerad

Publicerat klockan 09:47, den 27 juni 2011

Åhh jag är så otroligt pepp!!

Wictoria och jag fick den störda idén att langa rejält maskeradparty i juli. Vi typ bjudit halva facebook haha och planerar verkligen ha en stor lokal och allt möjligt. Vi satt halva natten ( jag ritade då med, haha) och gjorde playlists på musiken vi ska ha och planerade outfits, min är rätt " vanlig" men jag ska gå all in liksom, kommer bli så förbannat jävla najs. Säger inte vad jag ska vara förens dagen kommer!!

Kommer nog bli i mitten utav Juli om vi får det som vi vill, och hoppas att folk är lediga att Wic kan fixa lokalen annars har vi ingen, haha. GUD jag är så otroligt pepp på detta, fan, jag aldrig varit på en äkta stor maskerad är folk klär ut sig. Nu är det fanimje tvång här och det ska vara riktigt. Så trött på när folk säger " ahmen.. orkar inte ..vill inte ...tråkigt" så jäkla svenskt, haha. Utomlands är det fanimej MASKERAD som gäller liksom, så nu kör vi!!

Nu ska jag dock springa till mitt jobb och lassa glass till mina kunder, ( jobbar i glassbutiken) och ikväll ska jag rita lite till det sista i filmen, sedan klart! Snart kommer den att finnas så ni också får se den ( tror jag?) och den ska medverka i tävlingar osv, kommer bli intressant att se hur filmen blivit. Jag har ingen som helst aning liksom, haha!!

 

Postat i kategorin Okategoriserat och taggat som maskerad, svenskt, glass, facebook
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns 1 kommentar

klockan 22:58, den 27 juni 2011
Haha, jäklar, låter spontant så in i bängen (men inte mindre kul för det!).
Härligt med lite kalas, allt, det friskar upp.

Så nu har du att längta!

Skriv en egen kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir två plus fyra? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.