Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

En annan lista

Publicerat klockan 21:22, den 19 juni 2011

Jag tycker det är så otroligt kul med saker som folk inte vet om en, så jag tänkte nog dra en till sådan lista bara för att jag inte har så mycket att uppdatera just nu, så får ni lite underhållning såhär på kvällskvisten. Oh, jo jag tänkte göra te!

 

1. Jag bodde i Indien, Kolkata under 1 måndag och fick utbildning inom Henna/Mehndikonst/tatueringar/teknik. Jag kan numera göra allt detta för hand, och det är bara att fråga mig om ni är osäkra över hennafärg etc. Eller om ni helt enkelt vill ha en tatuering?

     

2. När jag var 7 år opererade jag om öronen för dom stod ut, jag mådde dåligt över det. Operationen misslyckades och jag fick gå med rejäla värkar i huvudet ca 1 år efter. Jag vågade inte göra om det förens jag fyllde 13 och skulle börja högstadiet i ren skräck av att bli "mer retad/mobbad" för det. Jag är glad jag gjorde operationen. 

3. Jag älskar Japansk/asiatisk musik. Allt ifrån band som X-Japan, Dir en Grey och MUCC. Ayumi Hamasaki, Yuna Itou, Gackt, Koda Kumi. I denna blandning finns även koreanska band som After School. ( ni som läser Foki's blogg vet antagligen redan vilka After School är)..detta var nog något utav det FJANTIGASTE jag skrivit om mig själv, typ "hej jag är speciell och lyssnar på "udda" band.  Oh well, jag är japanfjant i hemlighet<3

                        

             X-japan (dom ser ej ut sådär längre)                                                             Ayumi Hamasaki

   

After School - Because of You

 

4. Jag läste japanska på gymnasiet i 2 år och även på universitetsnivå, valde däremot att läsa till Makeup-Artist då Japanskan blev för hård på mig. Jag förstår rätt bra och kan svara på enkla frågor, jag vill lära mig det genom att istället resa dit och bo där en tid. Jag är ingen pluggare:)

5. En av de vidrigaste "maträtter" jag vet. Är bruna bönor. Det är så FRUKTANSVÄRT äckligt. Haha.

Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns 3 kommentarer

#1 postat av Räven (Blogg)
klockan 22:16, den 19 juni 2011
svar; Spännande! :)

Det hoppas jag, höfter är fint! ;)
klockan 10:01, den 20 juni 2011
Ooh, älskar sådanahär inlägg!

1. Hur coolt? Hur kom det sig att du for dit?

4. Oh, blir pressen hård med japanska på universitetsnivå?

5. True that! Hatar bruna bönor jag med - kan dock äta stora vita bönor eller små bönor i chili con carne och liknande.. ;)
#3 postat av Johanna (Blogg)
klockan 15:53, den 4 december 2011
Hejsan!
Jag tycker jätte mycket om Hennatatueringar men det finns ingen som gör sådant här i umeå, i alla fall inte som jag har hittat. Kan man få tag på det så man kan göra det själv och i så fall vars?

Skriv en egen kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir åtta plus ett? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.