Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

KaaaooozZ at work today?!

Publicerat klockan 20:15, den 19 juni 2011

Okej, så jag gör mig iordning för jobbet precis som vanligt. Min fina lime/gul gröna Triumfglass tröja och svarta leggins och svart förkläde, as usual. Jag sädar undan i butiken lite snabbt, ficar nya rån, sätter på alla frysar som ska hålla glassen lagom kall och lätt att skopa. 

När jag väl öppnar butiken för att släppa in en första kund och denne vill såklart ha kulglass, det är ju det som är bäst i butiken liksom, hoho. I alla fall så ska jag börja skopa glassen, VAD händer eller har hänt?!

Tydligen är glassen HELT...nersmält. Men det syns inte på ytan, jag börjar i lite halv panik peta med skedar i alla glassarna, tror ni inte ALL glass är smält?!. Jag får snällt be min kund antingen vänta på att jag tinar upp ny glass eller komma tillbaka senare då problemet är fixat. Inte mer med det. Jag börjar dra ur all glass och öppnar lite nya lådor för att dom är ifrån den kallaste frysen. Tror ni inte DEN glassen OCKSÅ är smält?!

"Vad i helv-" kände jag bara i mitt lilla huvud och börjar öppna alla frysskåpen. Frysen är totalt igen frostad vid kylaren, vilket betyder " NO COLDNESZZZZ TO THE ICE CREAM"... HÄNDER bara mig, lovar!! Så jag ringer min chef som säger att hans son kommer snart och fixar ( han har hand om maskiner osv) han kommer och talar om för mig vi drar ut all glass lägger i de andar boxarna och låter frysen frostas av och allt vatten som blir landar i en hink som jag sedan tömmer då och då, och så funkar den tills imorgon.  Det var ju bra och löst. Shit vad arg jag var på all glass, haha. Fick byta allting och flyttade ca 40 liter glass.

Åh, när väl allt detta är klart och jag sagt hejdå och tack för hjälp. Så kommer en ny kund " HEJ VI HAR GLASS" tänkte jag och log brett och var lycklig för nu fick jag sälja lite glass denna regniga söndag. Kunden beställer, jag lassar jag tar betalt och ska ge växel.....vad tror ni hänt nu?!:)

Kassalådan, har FASTNAT. "För i fan...detta händer bara mig" tänker lilla Martina och ser lite besvärad ut medans hon sliter snart allt hon kan för att få upp lådan. Kunden säger det är okej och går sin väg med en glass i hand, han såg i alla fall väldans nöjd ut, så det var acceptabelt. Men då kommer ju tanken, "vad gör jag nu när nästa kommer? Dom kan iof betala med kort, men få som vill göra det med så liten summa..hmm.." och jag ringer då igen min chef. Han son kommer förbi en gång till och trycker på knappen "öppna låda"...KASSALÅDAN ÖPPNAR SIG OCH DÄR STÅR JAG SOM ETT STOLPSKOTT. Men visade sig i alla fall att en grej fastnat och jag ändå slitit såpass mycket i lådan att den till slut letat sig loss.

I vanliga fall är jag inte såhär seg eller knäpp på jobbet. Vilken jäkla grej. Det händer alltid någonting dock på den lilla fina butiken jag jobbar i. Sedan var dagen lugn och fin och jag gjorde en hel del mjukglass:) och frysarna funkar igen och kassan också, haha. Det är BARA för det var jag. Lovar er. Det händer ingen annan, förutom lilla oskyldiga Martina som är på vift på sitt roliga jobb<3

Martinas dagliga äventyr, vad har ni haft för er och har det hänt er konstiga saker på era jobb eller i eran vardag som man ungefär tänker enbart händer i filmer osv? ( vart väl inte riktigt SÅ brutalt filmaktigt, men GUD vad jag var ledsen där ett tag hahaha..kände mig ju som ett nedrans ufo?!)

Postat i kategorin Okategoriserat och taggat som irritation, film, typiskt, glass, triumfglass, kund, frys, fnys?
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns inga kommentarer

Skriv en egen kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir tre plus ett? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.