Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

Broken Wings

Publicerat klockan 13:41, den 18 juni 2011

Här kommer lite fina stillbilder ifrån tecknade filmen som är "in progress" med Jonathan som går i filmskola i Sydney. Jag fick lite stillbilder skickade, och som jag sagt innan, jag har typ ingen aning om hur allting ser ut eller musik eller någonting, haha. Jag målar efter hans önskningar. Tycker det börjar se riktigt fint ut faktiskt, varit osäker ett tag på om mina bilder är "bra" nog. Väldigt manga, vilket jag vet om. Men han ville ju ha det så, så då får man göra som the boss säger ni vet!

Längtar tills jag får och ser hela filmen, kommer troligen bli någonting av det roligaste och bästa jag kan skryta om alltså, haha!

(klicka på bilderna för lite större versioner!)

(klicka på bilderna för lite större versioner!)

(klicka på bilderna för lite större versioner!)

 

Vad tror ni?

Jag tror detta kommer bli jättefint. Det ska bli en berättarröst som läser ur ett manus ( som jag också läst, värsta fint skrivet<3) och sedan har han en som gör musik och jag som tecknar, så det är ju lite roligt projekt om man säger så även om det "bara" är ett skolarbete. Jag får lön för det också så det är grymt skoj faktiskt. Svårt men kul. Jobbigt och krävande men kul. 

Återigen, ingen film där dom rör sig som tecknade Disneyfilmer, snarare berättande saga och inklippta bilder som ibland rör sig och rör sig "stelt". Dom flaxar t ex inte med vingarna osv. Jag tror ändå detta kommer bli väldigt fint, för det är ett projekt gjort av "rookies" haha. Varför inte liksom?

Postat i kategorin Film och taggat som animerat, film, broken, wings, manus, tecknat
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns 6 kommentarer

klockan 14:49, den 18 juni 2011
Jag tror jag förstår precis vad du menar med hur den ska se ut. Det låter ju urfint, ju! Jag är riktigt imponerad; hoppas verkligen det går bra med allt!

Haha, man tackar! Jadu, så när det bakas kladdkaka kan du inte äta så mycket, alltså? Stackare, då får du vara glad att du kan tröstäta glass som du får rabatterat från jobbet istället!

En japansk artist, minsann? Har jag berättat att min pojkvän är anime-galen (sssh, får egentligen inte prata om det högt, han skäms lite! Tog ETT ÅR innan han vågade erkänna för mig att han tittade aktivt på animeserier, för att han tycker det är så pinsamt.. Men nu tittar vi tillsammans, ofta. Att han sedan är en hejare på japanska med MVG i steg 4 i gymnasiet i ämnet, det hör väl till lite..)

Ja, det är tur att du har så mycket du gillar (och är kreativ), för då har du många väga ratt gå men fortfarande vara lycklig!
klockan 15:43, den 18 juni 2011
Haha, awww, vad söt du är!
Mja, på något vis har han fått för sig att det är pinsamt, JAG för min del förstår inte varför.

Säger folk verkligen så? Kufar. Nog för att jag vet japan-strömmen som drog över oss här för några år sedan, men inte trodde jag, att.. Nej, jag har mest sett hur många fjortisar förvandlades till lolitas helt plötsligt och började utropa "kawaiiiii" lite hur som helst.

Jäklar, vad coolt. Tjänar du pengar på de där mangakurserna också? Du har saker igång, du!
klockan 16:59, den 18 juni 2011
Wapaneser? Har faktiskt ALDRIG hört det uttrycket.. Vad står det för? (och nu känner jag mig måttligt trög).

Men det låter inte dåligt. Extrapengar säger man inte nej till, det hade jag gärna tagit. Behöver pengar för mina veckoliga sockersug, minsann. Räknade ut att ett halvårs värt av b&j's kostar mig cirkus 2000 kronor i månaden. Det är ju trots allt 50 kronor i veckan varje vecka i sex månader, det drar!

Men ja, ERFARENHETEN tar ju lite också. Det är ju en merit, först och främst, pengarna får du se som en bonus med filmen. Tycker jag då :)

Men alla är olika, jag tycker typer som dig (haha, kreativt lagda!) är urmysiga, och väldigt häftiga. Kanske för att jag själv lutar lite åt "ensamvarg"-hållet, men inte håller måttet vad gäller innovation ;) Du är ju den typiska "heroinnan" i alla filmer! Den som är huvudrollen - den som inte är som alla andra, som läser eller är uppfinningsrik. Som Alice i Underlandet eller Belle från Skönheten och Odjuret!

Jag jobbar deltid som det är (och har gjort sedan 2009), och det tänkte jag fortsätta med. Nu är jag dock ledig under sommaren. Sedan har jag sökt till Stockholms Universitet också, Psykologprogrammet. Fast pressen är überhård, så frågan är om jag kommer in. Det får jag veta i mitten av juli! Då blir det att plugga på heltid och jobba på deltid ;)
klockan 17:16, den 18 juni 2011
Åh, jag skrev ju ett inlägg om det någon gång.. Om vilken som var den bästa disneyprinsessan! Det måste jag leta upp och läsa igen, haha!

Wapanese.. Haha, det måste jag introducera för pojken, jag är säker på att det kommer falla honom i smaken. Han om någon retar gallfeber på alla små svenne-lolitas.

Mja, jag vet inte. Svårt att säga, eftersom jag inte har någon att jämföra med, vad gäller min vård. Jag fick instruktioner (= ät) och jag fick följa det liksom. Inte mer med det.
Men jag vet inte specialisering riktigt ännu. Nog vet jag att psykologi är GRYMT intressant, men jag har velat det sedan jag var tolv (och ätstörd blev jag inte förrän jag var sjutton), så det har aldrig haft med ätstörningar att göra. Jag tycker mig inte alls dras åt det hållet - dock tror jag att jag hade kunnat vara en tillgång inom det ämnet.
Men nej, jag vill nog hellre lämna det bakom mig.

#5 postat av Räven (Blogg)
klockan 18:49, den 18 juni 2011
svar; Höfter är ju jättefint! SÄRSKILT i långklänning!!
Tack. :) Åh, men lösdreads är ju superpraktiskt. Hade varit gött att kunna ta av mina nu på sommaren då och då, haha. Varmt!

(Jättefina bilder! :O)
klockan 19:02, den 18 juni 2011
Vad brukar man kalla sådana som dig? Tormented artists, no? ;)

Skriv en egen kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir åtta plus fyra? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.