Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

Priest 3D

Publicerat klockan 13:24, den 18 juni 2011

Igår var jag på bio med kära Hampus. Vi brukar gå på bio, blivit någon konstig ritual typ..1 gång i veckan, seriously?! Hur har vi råd. Det har vi inte, vi går ändå, haha. Men i alla fall vi faktiskt lyckats pricka in jävligt bra filmer senaste men igår fick vi nog bakslag. HERREGUD vad kass filmen var. Man sett trailern och dom verkar ju alltid fräckare än vad dom är, men filmen Priest. Se den INTE på bio i alla fall. Speciellt inte i 3D, så ovärt betala så otroligtmycket för en 1,47 min lång film, som bara sög rakt igenom. Nu ska jag tala om varför:

1. I och med att filmen var så jävla kort ( under 2 timmar liksom, brukar sällan funka idag om det inte är Disney), så hann dom inte bygga upp en story. Man fattade inte karaktärerna, det var också sjukt DÅLIGA karaktärer, man kände ingenting för dom eller med dom. Dom var själlösa ärligt talat.

2. Kändes som det bara försökte vara coola effekter mer än en story och bra skådespelare. Det var mycket slow motion, mycket slåss och brutala mördarscener typ. Iof , dom VAR coola, men räcker ju inte för att en film ska bli bra?. Ungefär som att se på filmen "300" och tycka den är bra. Bah.

3. Dom HADE en bra story, faktiskt. Men fuckade upp den. Det liksom höll inte och det verkar bli en 2:a så då kan jag tycka att dom skulle tagit det långsamt och byggt upp karaktärer och storyn i första filmen för att sedan låta oss bli helt galna för att 2:an inte är ute. Hade varit mycket bättre. Verkligen mycket bättre.

4. Den skulle varit 2 timmar och lite till. I dagens läge funkar det inte annars. Man "hinner" inte med längre.

5. DOM FÖRSÖKTE SÅ BADLY ATT GÖRA EN BAD ASS MOVIE OM VAMPYRER MEN MISSLYCKADES SÅ BRUTALT. Det var kassa skådisar, bra story som blev kass för dom liksom...speedade allting och bara fjantade runt och hade FÖR MYCKET JÄVLA EFFEKTER. Det var darkness.

 

Bra saker:

1. Gillade den tecknade storyn i början om vampyrer och människor, var grymt najs gjort och berättat, fick en att bli intresserad, synd dom pajade det men det får dom creds för. Det var najs att lyssna och se på!

2. Hur dom bodde, dom såg ut som medeltidssnubbar och levde i en "typ" steampunk värld. Det var intressant och tyckte om det faktiskt.

3.Gillade storyn om var det innebar att vara en "priest" liksom, kändes ju som en slags ras och karaktär ifrån World of Warcraft ( vi vet jag är svag för sådan skit<3) så det gillade jag. Påminde faktiskt en del om Assassins Creed nu när jag tänker efter både utseende och vad dom höll på med.

Det var min del i det hela. Jag "tål" mycket i film. Men efteråt tittade jag och Hampus bara kort på varandra med minerna "men herregud..." och sedan hör jag småtjejerna bakom" gud va ball film". Ville dö. Haha. SE DEN INTE PÅ BIO HYR DEN ELLER LADDA NER INTE VÄRT 135 KR LIKSOM?!!!!

 

Genom hela filmen tyckte jag huvudrollen såg ut som han ifrån Skärgårdsdoktorn. Med blod i fejset typ. Så KASS, och han lät som en dålig version utav Batman med Chrisitan Bale i rollen. Bara Batman som låter "cool" när han är hes och fräck in battle. No one else. Jesus.

Möt skärgårdsdoktorn i ett enormt äventyr i en värld fyllt utav ondska. Vampyrerna attackerar och han är den enda som kan stoppa dom med sina enorma kunskaper inom medicin. Stay alert. He knows where u are......

Postat i kategorin Okategoriserat och taggat som film, priest 3d, bio, story, skådespelare, kritik
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns inga kommentarer

Skriv en egen kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir åtta plus sju? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.