Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

Hmpf.

Publicerat klockan 13:53, den 15 juni 2011

Förstår inte stilmallen här alls. Jag kan inte CSS kodning eller html. Känns lite bajs sådär, för jag vill ha min nya headerbild jag skapade härom dagen. Den passar så fint. Annars gillar jag designen osv, men hade gärna velat ha headern uppe. Är det någon som kan skriva hur jag får in den? Skulle vara underbart!!

Idag har jag hunnit vakna, dricka kaffe, äta och rita lite till filmen. Svårtsvårt, men snart blir det fint! Ska göra en en bakgrund just nu, ska även försöka måla en flygande stad också...ni undrar säkert vad fasiken jag håller på med, men det får ni se om några månader tror jag, då är nog verkligen allt allt, klart!! Då ska jag lägga ut vad som har arbetats på, och även jag kommer få se vad jag har gjort för filmskaparn! Jag har faktiskt inte en aning om hur han gör detta. Jonathan jag vill se KLIPP HALLÅE?!

Jag drömde hela natten att jag kräktes överallt. Säkerligen för jag skrev om det igår på listan om 5 saker ni inte visste om mig. Alltså mår typ illa fortfarande för det var så VIDRIGT. Fyfan. Min värsta mardröm liksom, haha. Ska nog gå och klappa på mina katter och sedan fortsätta rita, det behövs mycket bilder som sagt. Imorgon är det West Coast Riot och jag ska dit med min vän Wic. Trevligt!

Kommer säkerligen en uppdatering senare idag eller flera, jag har rätt tråkigt på dagarna och gillar ju att skriva en massa grejs på bloggen, så varför inte!. Njut undertiden utav en bild på Watson, när hon var modell för senaste VOGUE.

 

Pretty.

Postat i kategorin Emma Watson och taggat som emma, watson, vogue, model, makeup, fierce
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns 6 kommentarer

klockan 15:06, den 15 juni 2011
Maah, själv förstår jag ingenting heller. Men det kanske du kan se av min egen design. Enkel. Eller. Vanlig. Om man ens kan kalla det en design. Den är.. Inget. Ledsen över den hemska mardrömmen, förstår att det måste varit jobbigt. För det finns typ ingenting värre än att ha magsjuka. Hujedamig.

Oj, jag har inte smakat den nya Maraboun, men jag har faktiskt velat! För som du säger- hur kan det gå fel med de smakerna?
Måste ta tummen ur, sluta med mina kladdkakor och b&j's för en sekund och testa lite nytt! Jag är för insnöad :>
Så, har du något du snöat in dig på?
klockan 15:33, den 15 juni 2011
Hah, naw, så fint skrivet :3

VA?!?! Ingen magsjuka?! Är du sjuk?! (nej, uppenbarligen inte!) Gudars, det är ju ett årligt fenomen för mig. Hur har du lyckats? Handsprit? Lever du i en bubbla?

Asch, kladdkaka (EXTRA KLADDIG) är ju min älskling och mitt skötebarn. Brukade inte gilla kladdig kladdkaka förr, men nu kan jag knappt leva utan det. Blir flera gånger i veckan, helt sjukt. Men men, mer till mig !

Åh, du har drömmar, åtminstone. Hur går det med smink-karriären? ;)
#4 postat av Eluminel (eluminel)
klockan 15:18, den 15 juni 2011
Sv Emelie: Haha, spam är najs om det är ifrån bra människor;)

En hemlighet jag borde skrivit om på inlägget innan, jag har ALDRIG haft magsjuka what so ever in my life. Därför jag också är livrädd. Jag får panik när folk är magsjuka, men aldrig fått det själv. Sjuktkonstigt. Men jag varit matförgiftad och spyr ibland då jag har mensvärkar så ja...jag vet väll ungefär:P

Kladdkaka mår jag jätte illa utav om jag äter för mkt..speciellt om det är stört kladdig, får sådan illamående och då blir jag som när jag alltid blir när jag mår illa, får ångest för att jag kanske "spyr" - haha, svåra livet.

Jag är nog väldans insnöad på datorspel osv. Spelar väldigt mycket och jag målar väldigt mycket. Tror det är det jag är mest insnöad i faktiskt..just nu X-Men serierna också haha, fantastiska skapelser, och så håller jag på hjälper en snubbe att göra en animerad film. Vill jobba på Disney:(<3
klockan 20:32, den 15 juni 2011
Haha, någonsin funderat på om din fobi växt fram PÅ GRUND AV att du typ är "immun" och aldrig får testa många gånger nog för att bevisa för dig själv att det inte är så farligt? Jag menar, man säger ju att man bäst övervinner rädslor genom att face-a dem, och om du aldrig riktigt fått chansen så.. .. ?

Jo, men precis! Smeten är ju det goooodaste!
Glassbutik??! Vilken?! Får du gratis glass? JAG DÖR!

Konstigt. Kan förstå det, för det verkar vara en riktigt tuff bransch. Dock borde de ju omfamna dig, du känns fräsch, ung och så verkar det ju bannemig som att du HAR erfarenhet. äsch.

Jag har sökt in Psykologprogrammet på Stockholms Universitet, har fått lägenhet som ska flyttas in i senast september och pojkvännen får nog allt hänga med (höhö). Så hoppas jag att jag också kommer in, annars kan vi gråta ikapp.
klockan 09:28, den 16 juni 2011
Oj! Godisnappar, som är så gott. Säg inte att du inte kan äta dem längre - haha, då blir jag besviken :>

Asch, kan förstå det. Jag har också haft ett lite stört förhållande till mat (hahaha, underdrift?)
Men folk brukar säga så - att arbeta på en godisfabrik är det bästa sättet att senare, för resten av livet, hata godis. Liksom, för att man föräter sig och sedan är det pangbom hopplöst. Det är bara början man frossar på.
Därför hoppas jag nog egentligen att jag aldrig får ett sådant jobb - vill aldrig vänja av mig vid någonting jag (vid tillfällen, då, givetvis, inte ALLTID) njuter av.
HAHA, men det betyder alltså att du inte kan peka ut en favoritglass?

Aaah, jag är ledsen. Var det för det bästa, åtminstone, eller rentav eländigt rakt igenom? ;/
klockan 20:26, den 16 juni 2011
Haha, då förstår jag! Jag är glad att du hittat tillbaka till dem, dock, de är ju så goda.
Själv fick jag en kräk-incident efter en omgång kex och ost, och därför kan jag inte ens tänka tanken utan att må illa. Fy. Fast det var egentligen bara cirkus två år sedan. Men ändå.

HAHAHA, vilken härlig attityd! Men jag, om någon, förstår vikten (HAHA, pun unintended) med att det är viktigast hur man mår, inte hur man ser ut.
Polka var den enda av dina smaker som intresserar mig, har aldrig haft en grej för sorbet-liknande glassar eller lakrits. Tsss. Och lollipop har jag aldrig hört talas om!

Tur att det finns fler. Pojkar därute, alltså. Som du säger - hade han varit bra nog för dig hade han inte släppt dig. För guldklimparna gör inte så ;)

Skriv en egen kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir ett plus sju? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.