Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

Tröttheten

Publicerat klockan 09:37, den 30 juli 2011

Är så sinnessjukt trött. Igår drack vi vin och åt god mat ( jag är rätt bra på bra slänga ihop saker till en rätt) och vi kanske fick lite för mycket vinglas där ett tag, haha. Men ingen fara, jag är vakenoch fullkomligt påklädd och enda är att jag är trött. Det försvinner nog under dagen. Nu är jag tillbaka på helgjobben bara, så jag jobbar 9 timmar i sträck i en varm glassbutik...jag känner inte för det just nu, men kommer fixa sig då jag är där. Brukar alltid v ara så med mig att när jag väl är på plats om jag ska göra något, så går jag in för det 100%, så det hoppas vi på!

Ikväll ska jag springa igen, träningsvärken börjar ge sig. Jag sprang i onsdags första gången, sedan sprang jag i torsdags med ( trots träningsvärk: det enda som tar bort värken är mer träning...:D) och igår gjorde jag styrka, så idag är det dags för att springa igen, men det får bli ikväll innan maten, hoho!!. Känns som jag ska börja få kläm på detta nu, om jag gör någon slags träning varje dag, så vet jag att jag kommer bli glad och må bra. Viktigt nu. Jag mår så dåligt jämt, eller är ledsen. Kanske blir gladare såhär??!!

Minns också att jag sms:ade typ vid 3 tiden inatt, för jag vaknade och blev sjukt pigg.. somnade igen vid 6 och nu är jag inte alls pigg, haha. Säääääämst~

 

P.S. Min ena katt går till pappa så fort han kommer hem, jag ogillar detta och känner mig utanför. Kattfan. Det är han på bilden här nedan och jag tog bilden för ett tag sedan, tyckte texten passade så fint. Min ena tjockiskatt<3

Blev lite ihoptryckt men oh well, min tjocka tissetasse<3

Postat i kategorin Okategoriserat och taggat som cat, photo, work, jobb, träna, styrka
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns 3 kommentarer

klockan 11:22, den 30 juli 2011
Mush, träning. Vad hemskt det låter. MEN NU så talar jag från eget perspektiv, och som du säger - du har ju inte långsiktigt testat. Du kanske älskar det om ett tag, så får du äntligen känna på de där endorfinerna!

Förresten måste du ju få jäkligt bra med OB på helger ändå :>
#2 postat av Felicia (Blogg)
klockan 14:35, den 30 juli 2011
sv: Jo samma här jag kan inte kolla på the ring! gjorde det en gång och var rädd för att bada i en vecka O.O, tror det var i the ring pojken badade?, HAHAHA jag kollade på Piranha men den är okej förutom att jag aldrig mer kommer våga bada i havet!, Ganska skumt att man kan bli så rädd för en film!

Tydligen så slutförde han aldrig operationen, Jo jag gjorde det när jag var tolv så behöver tydligen också göra två gånger!
#3 postat av Felicia (Blogg)
klockan 01:06, den 31 juli 2011
sv: Ja, han sa bara att jag var för rädd ? men tycker verkligen inte att det var någon bra anledning jag var 12 och han hade ju lika gärna kunna gjort klart det. Och självklart har ju jag sjukhusskräck också, svimmar nästan så fort jag går in i ett ;S, Ja jag får nog ta och göra det!

Ja du! :s

Skriv en egen kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir nio plus två? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.