Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

Lite spel..

Publicerat klockan 09:49, den 21 juli 2011

Jag vill egentligen uppdatera mycket om när jag spelar. I förra bloggen hade jag hela kategorier där jag skrev om hur långt jag kommit i t ex Mass Effect, skrev det nästan som berättelser. Men när jag fick en "stalker" så blev jag bara rädd för allting och allting raderades då i ren panik i hopp om att det försvann...någorlunda. Jag har inte fått fler mail eller sms eller liknande, så antog det. Det suger. Jag funderar ofta på skriva om, men är ju inte lika inne i dom spelen längre, klarat dom nu liksom. Känns ju lite jobbigt skriva om. Samma med Dragon Age...har förvisso inte spelat Dragon Age 2 ännu...borde köpa men det kostar fortfarande STÖRT mycket och vill inte lägga ner så mycket just nu på ett spel. Sedan ska jag spela The Witcher så ni får se och även The Witcher 2. Fantastiska böcker btw!:)

Men om jag skrev sånt, skulle ni bli uttråkade? Det är en värld som jag älskar så mycket, och känns inte riktigt som jag har killar som läser min blogg ( no offence girls) eftersom det ofta är dom som älskar datorspel m.m. Jag är en konstigt kvinna helt enkelt!!

Kanske skriver lite sånt inom en snar framtid, delar med mig av mina aggrissions utbrott?! Det är faktiskt ganska kul, om jag filmat mig hade ni nog skrattat ihjäl er för att därefter ringa psyket....wait what?!!

Igår när jag lvl:ade upp min Undead Warrior i WoW(jaha...va? Tänkte ni nog nu). Vi var tvugna flyga iväg för Worgen hatar Undead så jag dog nästan..."ängeln" hjälpte mig!!!!

Gillar ta printscreens, haha gör det typ hela tiden i alla spel om det är möjligt, jättekul! Så jag kommer ihåg eller kanske kan få inspiration till att måla av osv, ni fattar grejen. Så ni lär väll få se en massa sådan skit också framöver haha, känns som jag borde göra som jag vill egentligen, det är ju min blogg, men blir ju glad ifall folk tycker det är kul också. Tänkte även börja lite med serietecknande, jag gör nämligen rätt ofta små seriestrips som händer i vardagen och lägger till lite saker så det kanske blir aningen roligare, vad tror ni om det?:)

 

Postat i kategorin Okategoriserat och taggat som wow, worldofwarcraft, undead, worgen, spel, serie, printscreen
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns 2 kommentarer

#1 postat av Mikaela
klockan 12:52, den 22 juli 2011
Åhhh wow <3
Hahah hittade precis din blogg och det hade vart sjukt epic om du skrev om spel, hehe är en liten spelnörd själv och det är faktiskt kul att läsa om men kan förstå de som inte spelar och inte fattar något.
Men jag tycker att du kan slänga in lite spel inlägg ibland haha :3
Kramar ;D
#2 postat av Eluminel (eluminel)
klockan 15:41, den 22 juli 2011
Sv: Åhå? Man tackar!!
Då försöker jag göra det så bäst jag kan:) Tack så jättemycket!

Skriv en egen kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir fyra plus sju? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.