Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

Jobbjobb!!

Publicerat klockan 09:41, den 20 juli 2011

Ska strax dra mig till jobbet. Min mage krånglar, känns jobbigt stå där lassa glass med en mage som är helt upp och ner, det får väll gå...sedan efter jobbet åker jag till en affär hämtar ut ett paket jag beställt för, FÖR längesedan så jag hoppas det är rätt osv nu. Blir galen annars. Sedan fick jag brev ifrån kära H&M igår att mina beställningar är försenade och att dom ber om ursäkt. Tyckte det var service att få ett sådant brev, då vet jag att dom är medvetna om att mina saker inte kommit fram, känns bra. Så därför orkar jag vänta på mina 2 leggins, som jag knappast kommer få på mig nu då jag gått upp så mkt i vikt, hahaha! Kommer såhär bli ett test liksom. Kommer jag ligga på golvet och grina, kommer jag försöka slita på mig dom...neeeee. Skoja bara, jag beställer alltid leggins osv i M eller större även när jag var lättare, för jag har enorm rumperumpa även om jag är smalare, haha. Helt sjukt, den är abnorm, så jag får alltid ha större storlekar där ändå, så whatever. Blir väll bara lite tajtare denna gången;D Löser sajj! Planerar ju liksom inte gå upp mer i glassvikt iaf. Går hellre upp på thaimat då fan. Åh..thaimat....

TILL JOBBET!!

Postat i kategorin Okategoriserat och taggat som h&m, affär, jobb, glass, storlek, m, l, smal, vikt, service
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns 2 kommentarer

klockan 10:00, den 20 juli 2011
Som tur är behöver du nog inte äta all glass du slevar upp, haha. För övrigt verkar det så kul att stå och sleva kulor till folk. STORA, ska det vara!
Lite avis på dig, faktiskt, jag vill att min rumpa ska växa -men det är bara låren som blivit större. Atatn, alltså..!

Nyss var det japansk mat, nu är det thaimat.. Kvinna, make up your mind!

Ehehe.. låna pengar och låna pengar :3 tvivlar på att han får tillbaka den. Same goes for alla B&J's han köpt genom åren, kommer lätt över 3000 kronor.. o.O
Oh, så då kanske vi kan ses? Förhoppningsvis är jag mitt uppe i mitt flytt då, så då vore jag ju hemma, åtminstone!

Förresten, får jag requesta något? Kan du rita djur? :> Inget tvång, ingen press, bara för skoj om du har tråkigt!
klockan 16:13, den 20 juli 2011
Haha, det har du fasiken rätt i! Jag är värd 3000 kronor i glass - och mer! (hallå, jag är bara 19! Han har hela liiiivet på sig att betala glass till mig!)

Ja, vi deeelar rumpa! Härligt! Får jag vänster eller höger skinka? Vilken är mest attraktiv? Ska vi singla slant?

Mjaaa, jag är ju heeelt förälskad i ugglor, verkligen. Vill så gärna ha en ugglebild att hänga i nya lägenheten någonstans.
Typ (http://valcitygal.files.wordpress.com/2010/06/baby-scops-owl.jpg) och (http://2.bp.blogspot.com/_EXOFXL7tZG4/SM-EAu-aUTI/AAAAAAAAAWQ/qcMREGHf32s/s1600-h/_OYM0007.jpg) är ju helt underbara.

Sedan förstår jag givetvis om det är mycket jobb, eller helt enkelt svårt så in i helsike. Men lek gärna med tanken :> Du har inte skrivit kontrakt än!

Skriv en egen kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir två plus ett? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.