Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

Animeradfilm!

Publicerat klockan 09:45, den 9 juli 2011

Nu har jag sett den, första redigeringen. Det var väldans sött, åh kan knappt vänta tills ni får se den och säga vad ni tycker!!. På denna korta tid tycker jag att vi gänget amatörer borde få en rejäl applåd när ni får se den, sjukt söt story är det och den är så fin. Musiken var fin, mina bilder rörde sig mer än jag trodde och ja, jag är nöjd. Liksom som första tecknade film och som jag sa vi är inga proffs så är det riktigt fint. Fräckt utav oss!

Och en annan sak som är bra är att jag är unden 60kg strecket igen. Känns skönt, är nu gladare rent allmänt och ska försöka inte äta så mycket glass så jag slipper all den ångest jag fick dessa månader och som till slut brast. Nu känner jag mig lättare igen och det är najs. Dricker kaffe och är typ GLAD för att gå till jobbet sedan åka hem och STÄDA? och sedan dra till en barbeque fest längre upp på berget. Najs!!

Börjar även dra ihop sig till Skagen på måndag, ska åka dit med tjejkompisarna. Har en av vännerna som jobbar på Stena Line och hon får åka gratis och mkt billigare om hon tar med vänner, så kommer att vara Skagen för en dag, kommer bli grymt härligt. Nästa helg är det maskeraden, den fick överföras till mitt hus ( huset har blivit sjukt partyhus sedan jag kom hem ifrån Indien, och jag har blivit för party sedan jag blev singel, haha!). Min outfit är helt klar, nu hoppas jag ju bara att jag kommer få min ( ska avslöja vad jag ska vara nu) piratkung vid min sida. Alltså så ska jag vara pirat. Nej, kvinnlig version utav Jack Sparrow. Ska ha dreads och hela köret. Lovar visa bilder för er när vi gjort klart allting, hoho!

Vad gör ni idag?!

Postat i kategorin Okategoriserat och taggat som kilo, jobb, animerad, film, amatörer, glad, städa, jack, sparrow, fest, barbeque
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns 1 kommentar

klockan 16:18, den 9 juli 2011
Ooh, så du kommer lägga upp den här på bloggen? Spännande! ;)
Usch, vad hemskt det låter när du talar "ångest" vad gäller din vikt..

Och jag gillar bilder, tummenupp!

sv: HAHA, ananas, just? Vad udda. Men samtidigt är det inte konstigt att du gillar det, för det man inte "får" äta brukar alltid vara lite extra frestande.. Tehe.
Men Huddinge är ju inte alls långt från Stockholm. En halvtimme-tjugo minuter med tåg?
Men jag håller tummarna för att du får låna lägenheten :)

Skriv en egen kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir fem plus fem? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.