Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

Kompis

Publicerat klockan 02:44, den 4 juli 2011

Vart har du tagit vägen? Saknar dig min kattälskling.

Varför har du inte återvänt? Varför har du inte kommit hem för att äta.

Varför?

Saknar dig. Kom hem, så jag får se att du fortfarande lever och finns. Hur kan man sakna ett djur så jävla mycket? Du ligger ju alltid och gosar med mig på kvällarna. Varför är du inte tillbaka. Gått 3 dagar nu. Kom hem. Snälla. Visa att du är oskadd. Gör ont i mitt hjärta av att veta du inte återvänt.

Postat i kategorin Okategoriserat och taggat som borttappad, katt, kompis, älskling
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns 2 kommentarer

#1 postat av maria (Blogg)
klockan 11:24, den 4 juli 2011
uuh fy :( lille missen <3
klockan 11:36, den 4 juli 2011
Åhnej. Jag vet precis hur det är - har haft husdjur hela mitt liv och flera stycken har försvunnit ut i stora världen. Har man tur kommer de tillbaka. Jag håller verkligen tummarna för att du får återse din vän igen. För det är precis vad de är - vänner. Åh, gumman...

sv: Teh, jag är lite försiktig. Jag har fått rejält tillbaka med min blöta näsa och att jag är så ärlig. Ibland vill folk liksom inte höra sanningen, men det har jag inte alltid fattat. Tack, tack, för att du tar det så bra, och för att du kan se det konstruktiva i det. Det kommer från en god plats :)
Det låter som en bra attityd. Man kan äta glass lite ibland när man är sugen, men det ska inte vara en vana (om man inte är bekväm i den, som typ.. Jag.. Haha!)
Bara du inte skapar dig ett beroende, varken i att äta glass eller i att vara "nyttig". Både beroendena är lika farliga!

Skriv en egen kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir tre plus ett? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.