Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

Dum x 100

Publicerat klockan 10:32, den 3 juli 2011

Jag vet att väga sig varje dag är sämst. Men jag  har ALLTID och menar ALLTID gjort det. Mycket av min ångest ligger i min vikt då jag är ifrån en familj som...alltid varit tränade och hurtiga...except from me. Träning är verkligen inte min grej. Sjävklart går jag lätt upp i vikt också och nu skrek jag nästan när jag såg vågens siffror för jag inte vägt så mycket på år.

Fick först panik, men inser sedan att... jag VET vart alla kilon kommer ifrån och vad det är för ngt. Jag vet att om jag ENBART slutar käka min jävla glass på jobbet, så kommer jag iaf gå ner lite. Men tror ni jag gör det?! Tydligen svårare än vad man tror. Men idag ska jag FAN inte äta glass. Och imorgon är jag ledig (skönt) och de andra dagarna har jag "halvdagar" så då hinner man typ inte frestas. Det är på eftermiddagen då det är som varmast som man börjar. Så nu ska jag skärpa mig. Skit i glass. Jag kan äta glass när jag vill men inte fan varje dag, INTE okej Martina inte okej alls.

Som sagt, hade hellre tänkt att mina extrakilon var pga...mat eller ngt. Hade känts bättre liksom än enbart...glass?;/ blivit glasstjock<3 Men tänkte att jag inte väger mig på någon vecka eller så ( kommer bli sjukt svårt för tvångstank Martina) och slutar äta min glass, så ska jag nog se det gått lite nedåt i alla fall. Wish me luck, eller något -.-

GUD JAG ÄR SÅ LAT. Så jag tycker det är svårt sluta äta glass. Memar, vad hände med min diciplin? Mitt nya jobb har gjort mig tjock, haha. Gotta DO something...sue them?!!!!! D: Hade varit rätt kul om jag anmält mitt jobb för att ha gjort mig tjock. Det hade det faktiskt. Men självklart ska jag inte göra det då jag gillar mitt ju mitt jobb så haha och jag får skylla mig själv. Nej nu blir det försök till träning varje morgon och kväll i huset. ( jag har haft den diciplinen innan så kommer nog att funkat)

Btw. Vissa av mina vänner som läser nu kommer typ "nu börjar hon igen, hon har ätstörningar blahblah" Alltså, nej. Jag är förbi allt det där så jag har inte det, jag mest sur för jag själv är så jädrans lat som inte ORKAR göra någonting åt mina viktproblem utan bara tjafsar om dom och tills jag faktiskt väger för mkt än vad jag ska göra för det gör jag nu, ca 6 kg för mkt för min kropp och för MIG. känner mig glassig och äcklig jämt. Så jag tänker göra någonting åt det och lovar att det inte ska bli som förut, för då för ni säga till mig, ni vet att jag inte har problem med sådant. Tjohej!

Postat i kategorin Okategoriserat och taggat som tjock, glass, vikt, våg, extra
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns 3 kommentarer

klockan 20:03, den 3 juli 2011
Martina, jag vill verkligen inte säga något förolämpande, och jag menar verkligen inget illa.. Men dina tankar är inte bra. De är inte sunda.
Det är inte meningen att man ska tänka som du gör. Jag säger inte att du har ätstörningar, det tror jag absolut inte att du har, men jag tror att du har problem med ditt synsätt på vikt. Det är inte meningen att vikten SKA spela så stor roll. Och det är hemskt att det är så för dig.

Sedan om man bestämmer sig för att dra ned på glassen/godiset/vad än som gör otrivseln med den egna kroppen, det är väl okej.. Men försök att inte klanka ned på dig själv så mycket. Det är så synd, för ingen ska tänka så om sig själv. Inte så allvarligt, åtminstone. Det ska mer vara en grej man kan rycka på axlarna åt och säga "okej, jag drar väl ned lite", men inte såhär. Inte så man mår dåligt av det.

Jag hoppas du mår bättre snart, och kan lugna ned dig angående detta. Och kanske låta bli glassen några dagar framöver (men inte så att du begränsar dig nämnvärt, man lever trots allt nu...).

Och det du säger, ja, bara någon man gillar är i närheten kan ett program bli hur bra som helst. Tack för din söta kommentar, tehe! :)

Jag ska försöka att inte blanda mig i ämnen som har med vikt och ätande att göra så mydket nu, jag är trots allt nyligen friskförklarad och vill inte råka ramla dit när jag kunnat undvika det. Men du ska veta att jag önskar att du inte såg ned på dig själv så som det verkar i inlägget. Du verkar vara en riktigt fin tjej, vad jag hört av dig. (och då har utseendet ingenting med det att göra).
#2 postat av lehnal (Blogg)
klockan 22:07, den 3 juli 2011
SV: haha ja alltså jag ser än idag på sailormoon.. skaffade nyss de tre säsonger som aldrig kom till sverige :P haha
#3 postat av Eluminel (eluminel)
klockan 02:47, den 4 juli 2011
Sv: Tack Emelie<3 Det är ingen fara, jag fixar mig. Jag har som sagt redan paserat stadierna. Jag är bara sur för jag aldrig kan SLUTA äta ngt ett tag. Jag typ.. MÅSTE äta. Jag gör det hela tiden:S Mer att jag vill trappa ner på det så det blir "vanligt" igen. Äter så jävla mkt nu. glass. Som inte är bra. Annars äter jag ju mat osv!

Skriv en egen kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir noll plus åtta? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.