Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

Klockan är 5 och..

Publicerat klockan 05:40, den 30 augusti 2011

..jag dör här. Fattar inte att jag kom upp så tidigt. Somnade 3 med, så 2 timmar sömn senare ska jag till min första skoldag, jag har ingen aning om vart jag ska efter tåget, så detta kommer bli så intressant. Helt ärligt så tror jag som det lilla nervvrak som jag är att jag kommer sätta mig på fel tåg, haha.

Igår var jag jättenere och ledsen. Lite bajs hände och det tog mig så jävla hårt, jättekonstigt. Brukar inte bli så...jävla ledsen, och behövde inte bli det, så började jag tänka och sedan vart det typ kört. Inte tänkt ordentligt på det alls, verkligen inte alls. Plötsligt fick jag ont i hjärtat och jag fick typ panik då jag insåg vad som hänt ( ca 100 år sen) men ändå. Det var skitjobbigt.

Nu är jag nyvaken..första halvtimmen känns okej, jag tror det gick över under de 2 timmar sömn jag fick. Skönt, jag ska inte behöva tänka på det mer. Funderar på radera allting som har med det att göra och ta bort allting i min närvaro som påminner mig och jag tänker inte prata mer. Det blir kaos. Jag är alltid så kaos.

Åh, fattar inte kartan till skolan, LA LA.

 

...I'm dying here. I can't believe I actually managed to get up this early ( 5 a.m). I fell asleep at 3 a.m, 2 hours sleep later(superwoman) and it's my first day at the new school, NO idea where to walk afer the train, this is going to be interesting. To be honest I think the little nerves in me, is goign to make me take wrong train, haha.

Yesterday I was so down under. Something happend and I took it so hard, wierd. I don't use to be like this...SO sad?, I really didn't need to be, but I started to think and then I was done for. I don't think I have thought about it at all for real, I only say I have, but I haven't. Only denial. Suddenly my heart started to ache and I basically panicked when I realized what just happend ( 100 years ago) but still. It was SO hard to even breath.

Now, recently awake... the first half hour feels okey, and I think the feelings I felt went away around those 2 hours of sleep. Thinking of deleting everything that reminds me of it and not talk about it ever again, to anyone. It will be chaos. I am chaos.

GAH, I don't ge tthe map to the school, LA LA.

Postat i kategorin Okategoriserat
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns inga kommentarer

Skriv en egen kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir ett plus noll? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.