Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

Sömnlös.

Publicerat klockan 23:31, den 25 augusti 2011

Så jag hatar livet en stund såhär på natten. Blivit van vid att vara ensam om nätterna och jag är van vid att ej dela säng, men nu är den stor igen. Borde kanske låta mig vara ensam liksom, så jag är där ensam utan att känna det är tomt igen. Hatar känslan av att fylla den, och sedan.. är det väck. Är en tjej som behöver närhet egentligen, bara fjantar om att jag " stay strong alone" liksom, haha. Jag är jättekänslig och vill verkligen vara med någon. Helt sjukt mycket egentligen, tycker jag varit ensam för länge nu ungefär ( öh..9 månader typ, uppenbarligen har bruden problem då hon varit totalt ensam i bara 9 månader, alltså whutt...störd bruds blogg ni läser).

Nä, men på allvar. GUD VAD JAG ÄR TRÖTT PÅ DET. Nu blir det snyftfilm och hata livet några timmar till, bah. Imorgon är det Ullared med Wic och hennes mamma som gäller. Ska inhandla lite överkast och kanske nya saker till rummet som håller på bli så fint. Det är delvis därför jag inte bloggar, renoverat rummet senaste dagarna. Min kolsvarta fondvägg och fyla vita IKEA hyllor är helt väck. Ni fattar inte hur stort mitt rum är egentligen..haha. Insane.

Ska nu hitta fin fåtölj och ett vitrinskåp som ska göras vitt. HITTAR INGET:(

Bajs?

Postat i kategorin Okategoriserat
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns inga kommentarer

Skriv en egen kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir åtta plus noll? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.