Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

Skolstart

Publicerat klockan 11:52, den 19 augusti 2011

Snart börjar skolan, har jag sagt att jag kom in på den utbildningen jag ville? Har för mig jag har det, samtidigt inte. I alla fall så kom jag in på Högskolan i Väst, Trollhättan. Min utbildning är 3D animering och visualisering. Min utbildning verkar börja den 30:e, dom har en sådan avancerad konstig sida...fattar typ ingenting, men jag regristrerat mig och kolla upp pendelkort. Kommer bli dyrt, men om jag fortfarande får jobba helger, så fixar det sig rätt bra med studiebidraget med. Mitt schema är så "random" liksom aldrig samma dagar vi har samma saker osv, kommer bli så rörigt i början känner jag. Vänjer mig nog, men skönt kunna vara "ledig" vissa dagar också, typ tisdagar verkar mest vara lediga men ibland blir det torsdagar osv, i alla fall enligt schemat. Jag måste ta reda på hur jag ska åka och ta mig dit. Ska se om min gamla gymnasiekompis vill komma med, hon går året över mig!:)

Sedan bor en annan gymnasievän där, så jag kommer kunna sova över emellanåt, så jag slipper pendla hela tiden. Tiderna jag ska börja skolan är självklart också 8 till typ 12, sen åka hem, haha. Om jag börjar åtta, blir det att gå upp klockan 6 varje gång. K U L. Måste göras, för det kommer vara värt det!

Nu vet ni, jag gjort klart det mesta i materialväg, förutom kurslitteraturen, har ingen aning om vad vi ska ha? Fanns ingen jävla lista, så jag är rätt "sur". Eftersom jag inte hittar den och itne kan ladda in på iPaden ännu. Får vänta....KRÅNGEL.

Postat i kategorin Okategoriserat
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns inga kommentarer

Skriv en egen kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir sju plus nio? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.