Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

Kasumi Goto

Publicerat klockan 10:54, den 31 juli 2011

Hon är lätt ballast i Mass Effect 2 efter Garrus och min egna karaktär Jamie ( haha). Så jag hittade en sida genom en annan blogg som man kunde beställa hem sina egengjorda skal till iPhones, HTC, Samsung, Motorla och hela köret typ. Man måste bara hitta sin model:) Min var Samsung Galaxy S (Intl.) Vilket menades att det var den internationella Samsung Galaxy S.

I alla fall, dagens titel står för den ena ballasta personen i Mass Effect spelet, och därför gjorde jag ett skin med henne på såklart, åh, det kommer bli så fint. Det kommer dock ta hundra år innan det kommer. Detta kostade mig ca 115 kr. Det är olika priser för varje skal till olika modeller så som jag förstår det!

http://www.gelaskins.com <--- Enjoy! Man kan göra till laptops, mobiler,konsoller osv osv. Dom hade massvis med skit ju, asgrymt, nästa gång blir det till mitt lilla fina Nintendo DS<3

HUR SNYGG KOMMER INTE MIN MOBIL ATT BLI GAAHHHH!!!<3

Postat i kategorin Okategoriserat och taggat som kasumi goto
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns 3 kommentarer

#1 postat av Felicia (Blogg)
klockan 16:40, den 31 juli 2011
sv: Nej han sa inte heller någe först han sa det inte ens när han avslutade operationen. Och han ska tydligen vara den 'bästa', hmm tveksamt. Nej men gud det kändes väll inget igenom operationen iallafall? riktigt starkt att klara av det jag mådde skit efter gjorde så ont! skulle aldrig orka stå ut i ett helt år!. Tar det lång tid att få tid där i göteborg? ska nämligen upp dit nån gång nu under lovet.. Jo jag vill verkligen göra det, jag har ALDRIG håret uppsatt jag kommer inte ens ihåg sist jag hade det, Tack så mycket vad snällt! :), Jo jag skulle nog också få lite bättre självförtroende för det enda jag inte trivs med är mina öron. Mina öron förstörde också väldigt mycket.
#2 postat av Eluminel (eluminel)
klockan 20:03, den 31 juli 2011
Sv: Hm, alltså jag fick vänta länge. Jag kan iaf ta och höra med min mamma hur det gick till och hur dom gått till väga med detta, kan ju hända du får vänta men du kommer nog kunna gå en tid.

Operationen kändes inte, jag var vaken och hade fått bedövning, jag ljuger INTE då bedövningen var FRUKTANSVÄRD. Men det är värt det och jag kommer aldrig behöva göra om det igen. Så man ska stå ut dom få sekundrar den kommer. Sedan får du ligga på uppvak och komma hem samma dag. Men du ska ha pannband och grejer smärtstillande första dagarna. Rekommenderar ej skola. Pannbandet ska du ha några månader, det fick jag. Men det är helt klart värt det!

Klart du ska göra detta om det är jobbigt för dig, det tycker jag! Speciellt nu innan du blir för gammal och det kommer kosta!!
#3 postat av Felicia (Blogg)
klockan 21:02, den 31 juli 2011
sv: Okej ja va bra jätte snällt! :), jo det är ju värt det även om det tar några veckor eller om det till och med tar månader att få en tid.

Ja det är skönt när man har det gjort!, skönt att det inte kändes, Gjorde väldigt ont är han skulle 'sy ihop öronen?' i slutet när det var klart han drog som f..
Okej gick inte till skolan när dom var opererade hade ganska ont så hade endå inte kunnat gå, Men måste fråga dig en sak också! När öronen har läkt klart så åker man ju in på en koll, Drog dom bort tejpen bakom öronen på dig då? min moster hade opererat precis innan mig så när hon gick på ''kollen'' efteråt fick hon ett pannband som hon skulle ha och dom lät tejpen sitta. Fick inget pannband och dom drog bort tejpen och satte på ny?, gjorde ganska ont med tanke på att tejpen sitter ganska duktigt!

Ja jag tror nog att det är ganska dyrt så jag måste ju göra det innan jag fyller 18,[är 15 nu].

Remiss?, Jag bor i örebro om du vet vart det ligger?, jo det kanske finns har inte kollat upp det än. :)

Skriv en egen kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir två plus sex? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.